20230329_kopie
18_RAY_winkel_-_Lim_A_Po_8

Wie zijn wij?

KUNST + CO galerie is gevestigd in 'Co van der Horst' Boutique Concept Store. Arianne Duijster en Margreet Brakel zijn in 2000 met hun galerie gestart met als doel inhoud te geven aan het thema 'kunst in huis'.

Kunstadvies

KUNST + CO heeft jaren ervaring in het geven van kunstadvies. Zowel bij bedrijven als particulieren zijn collecties gevormd en aangevuld. Kunstadvies is, buiten het zoeken naar de juiste kunstenaars, in ons geval ook de juiste combinatie vormen met het interieur.

Maar het mixen en matchen tot een mooi resultaat is niet het moeilijkste. Het gaat er om de verbinding te maken tussen de persoon en zijn omgeving. Luisteren en kijken zijn sleutelwoorden om te zorgen dat een uniek resultaat tot stand komt.
Ons vriendschappelijke contact met de kunstenaars is daarbij dan ook van belang. Wij kunnen hierdoor beter inzicht geven in de denkwijzen van de makers en de achtergrond van het werk. En een opdracht is door deze nauwe samenwerking ook makkelijker vertaald.

Collectie

Onze hedendaagse collectie is een aangename balans tussen toegankelijke kunst en minder algemeen werk. Dit kan zijn van jonge talenten, maar ook van gevestigde artiesten uit binnen- en buitenland. De prijzen van onze collectie lopen daardoor ook uiteen.

Al onze kunst wordt met respect in de bijzondere meubelsetting van Co van der Horst gepresenteerd. We bereiken hiermee voor de toeschouwers een lage drempel om onze kunstcollectie te kunnen bekijken. Niet iedereen heeft de verbeelding om zich kunst voor te stellen in een woon- of werkomgeving. Onze presentatie maakt het mogelijk een gevoel te krijgen hoe het zou kunnen staan, zonder dat men zich gedwongen voelt een mening te vormen. En niet onbelangrijk te vermelden: bij ons mag je ook 'gewoon' iets mooi vinden.

Kunst op zicht

Ziet men in onze collectie een kunstwerk wat aanspreekt, dan kan het in overleg en zonder verdere verplichtingen, een paar dagen mee naar huis of kantoor. Daar kan men in alle rust beoordelen of het de juiste keuze is. En wilt u dat wij daarin een rol spelen, dan komen wij bij u thuis.

Bezorgservice

Aangezien veel van onze kunstwerken grote afmetingen hebben brengen wij deze, in alle redelijkheid - ook als het op zicht gaat  - bij u thuis.